Hamlappen met honing-gember glazuur
door Frederique Wormsbecher
Dit recept combineert malse hamlappen met een zoete en hartige honing-gember glazuur voor een heerlijke smaakervaring. Voor 4 personen.
Stoofpotje van varkenslapjes
door Frederique Wormsbecher
Dit gerecht is een smaakvol stoofpotje dat perfect is voor een gezellige maaltijd met vrienden of familie. Dit is een recept voor 4 personen.
Gebakken varkenslappen met Cranberry-Appel Compote
door Frederique Wormsbecher
Dit gerecht behoudt de smaak van varkenslappen en voegt een heerlijke feestelijke twist toe met de Cranberry-Appel compote. Dit is een recept voor 4 personen.
Linguine met chorizo, pesto en geitenkaas
door Frederique Wormsbecher
Een heerlijk en smaakvol pastagerecht met chorizo, pesto, geitenkaas, tomaten en rucola. Dit is een recept voor 4 personen.
Andijviestamppot met rookworst en spekjes
door Frederique Wormsbecher
Bij dit onstuimige weer hoort een heerlijke Hollandse stamppot! Met dit recept bereid je dan ook een lekkere andijviestamppot met rookworst en spekjes.
Pasta Carbonara met Pancetta
door Frederique Wormsbecher
Dit keer een recept uit de Italiaanse keuken! De originele Pasta Carbonara met Pancetta voor 4 personen.
Friese borrelplank ingrediënten
door Frederique Wormsbecher
Een ander recept dan anders. Dit keer de onmisbare ingrediënten voor een Friese borrelplank!
Varkenshaas van de Green Egg
door Frederique Wormsbecher
Dit keer een varkenshaas recept van de Green Egg voor 6 personen. Dit is pas genieten als het heerlijke stuk vlees van de BBQ afkomt!
Italiaanse salade met Coppa
door Frederique Wormsbecher
Een heerlijke en simpele salade met Coppa als lunch, voor bij het avondeten of voor bij de BBQ. Dit recept is voor 4 personen.
Sticky American Speklapjes
door Frederique Wormsbecher
Een heerlijk recept met de grote speklappen van EerlijkVlees. Het recept is voor in de oven, maar deze marinade is ook geschikt voor de BBQ.
Varkensfiletlapjes in witte wijnsaus
door Frederique Wormsbecher
Een recept voor varkensfiletlapjes met simpele witte wijnsaus. De bereidingstijd is ongeveer 30 minuten en het recept is geschikt voor 4 personen.
Rollade uit de oven
door Frederique Wormsbecher
Een recept voor een rollade uit de oven met EerlijkVlees rollades. Bereidingstijd is ongeveer 65 minuten. Geschikt voor 4-6 personen.
Gebruik de pijlen links/rechts om door de diavoorstelling te navigeren, of veeg links/rechts op een mobiel apparaat