Eerlijk naar dier, natuur en mens | Gekoeld geleverd | Bezorging 2-3 werkdagen

Friese borrelplank ingrediënten

Een ander recept dan anders. Dit keer de onmisbare ingrediënten voor een Friese borrelplank!

Friese droge worst

Friese worst bestaat voor 100% uit Eerlijk Vlees. Gekruid met witte peper, koriander en pekelzout (géén nootmuskaat!). En natuurlijk is deze worst gerookt op turf. 

Bekijk de Friese droge worst

De Kempenaer-worst

De boer wilde een worst laten maken die typerend is voor zijn boerderij, de Kempenaer. Samen met de slager hebben ze de basilicumworst ontwikkeld. Deze worst is niet keihard ingedroogd, maar eerder vers dus zacht. 

Bekijk de Kempenaer-worst

Fries spek

''Wat de Zeeuwen kunnen, moeten wij ook kunnen'', dacht de EerlijkVlees groep. Samen met de slager maakten zij het enige échte Fries spek. Niet van de buik, maar van de Procureur! Heel smakelijk gekruid en mooi gerookt op turf. Vanaf nu bestaat er dus ook Fries spek. Dit wordt per 100 gram verpakt.

Bekijk Fries spek

Praam

Praam wordt gemaakt van de hammen van het EerlijkVlees varken, de achterpoot. De ham wordt gepekeld. Daarna wordt de ham, bestrooid met peper, gedurende ong. 8 maanden gedroogd. Eenmaal droog genoeg, wordt de ham ingesmeerd met eigen reuzel en voor tenminste 2 jaar gerijpt.

Wie houdt van een goede Parma of Iberico ham, zal blij verrast zijn over de smaak van de Praam. Top koks waarderen deze ham als Nederlandse equivalent van de beroemde Spaanse en Italiaanse hammen.

De Praam wordt per 80 gram verpakt.

Bekijk de Praam