Benjamin Schuuring

Mijn carrière ben ik vliegend begonnen door mezelf met mijn ziel en zaligheid in de horeca te storten. Dit was hard werken en alles was gericht op gastvrijheid en efficiëntie. Hierna ben ik werkzaam geweest als recruiter. Daar kwam mijn mensenkennis goed van pas. Na deze avonturen was het tijd voor iets nieuws. EerlijkVlees. Een duurzaam project, waarbij kwaliteit en beleving super hoog in het vaandel staan. 

Ik ben Benjamin Schuuring, Co-Founder van EerlijkVlees. Ik zorg ervoor dat ieder varken een goede bestemming krijgt, door deze duurzaam te vermarkten. Zelf ben ik een enorme liefhebber van goed vlees, en ik weet dat deze varkens een goed leven hebben gehad. Eerlijk gefokt en geproduceerd vlees, en eerlijk gezegd vind ik het ook de beste kwaliteit. 


Fréderique Wormsbecher

Mijn carrière ben ik enthousiast begonnen in de horeca en als promotor. Toen ik daarna als digital marketeer aan de slag ging, begon mijn toekomstbeeld zich langzaam uit te tekenen. De vraag hoe hiermee mijn steentje bij kon dragen aan de wereld bleek toen ik aan dit huidige avontuur begon. EerlijkVlees. Zo kan ik voor een duurzaam project van hoge kwaliteit meewerken aan de ultieme beleving. 

Ik ben Fréderique Wormsbecher, Co-Founder van EerlijkVlees. Ik zorg ervoor dat de varkens op de juiste manier bij de klant terecht komen, door deze duurzaam te vermarkten. Als dierenliefhebber vind ik het mooi om te weten dat deze varkens een fijn leven hebben gehad. Ze zijn eerlijk gefokt, wat resulteert in hoge kwaliteit. Eerlijk vlees vind ik het lekkerst. 

Over EerlijkVlees en De Kempenaer