Links

Kok

Francesco Arriu heeft zijn wortels op het Italiaanse eiland Sardinie, hij kent de eetgewoonten, wijnen/pasta’s/vlees en vissoorten uit die streek als geen ander! Temperamentvol zoals een echte Italiaan. Bevlogen kan hij vertellen over “zijn keuken” waarbij genieten, vers en gezond voorop staan.

Francesco Arriu

Bij slagerij Aldershof worden onze varkens geslacht. Wij hebben dit slachtuis om een aantal redenen uitgezocht. Ten eerste is het een hele goede slager, ten tweede is er rust, rust, en nog eens rust. Ten derde kunnen wij onze varkens een paar dagen van te voren brengen, zodat ze wat tot rust komen na die vervelende rit in de trailer.

Slagerij Aldershof

Henk Spijkerman is de slager die voor ons een heleboel producten maakt, zoals hammen en worsten. Henk begrijpt heel goed waar wij mee bezig zijn en doet zijn best om volgens onze normen te produceren.

Henk Spijkerman

Een hele goede vriendin van ons en een hele trouwe gebruiker van ons vlees en iemand die gelooft in kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Dat proef je in haar Granola. Haar Tante Luus

Tante Luus

In Galerie Terbeek wordt kunst beleefd zoals het bedoeld is: waarachtig, intens, verrassend en persoonlijk. Galerie Terbeek toont figuratieve en abstract-figuratieve kunst van een tijdloze schoonheid en een doorleefde expressie: schilderijen, bronzen beelden en glaskunst.

Galerie Terbeek

Sinds 1988 is restaurant ‘t Plein een begrip voor levensgenieters en sfeer proevers. Er zijn 40 zitplaatsen in het sfeervolle restaurant en voor de nieuwsgierige culinaire gast zijn er 10 zitplaatsen in de keuken.

Restaurant 't Plein in Joure

Exclusief vergaderen, hemelsbreed 11 kilometer van Utrecht. Midden in het beschermde natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug, omgeven door het eeuwenoude coulissen landschap wordt uw bijeenkomst een unieke ervaring.

Hofstede

Bent u op zoek naar een geschikt adres voor uw vakantie of een lang weekend weg? U wilt graag ontspannen in een verzorgde, landelijke en rookvrije ambiance en er ook van verzekerd zijn dat uw kinderen het naar hun zin hebben? U zoekt een vakantieadres met water, wandel- en fietsroutes, cultuur en interessante steden binnen handbereik?

Bed & Breakfast