Eerlijk naar dier, natuur en mens | Gekoeld geleverd | Bezorging 2-3 werkdagen

Strijden voor meer eerlijkheid en transparantie

EerlijkVlees strijdt voor meer eerlijkheid en transparantie binnen de vleesbranche. Zowel voor de dieren, natuur en betrokken personen.

Hoe we dit precies doen?Eerlijk naar de dieren
De dieren verdienen een waardig en eerlijk leven. Ze krijgen dit in de vorm van vrijheid in een grote stal en 24/7 de mogelijkheid om het weiland in te lopen. Ze krijgen heerlijk voedsel te eten waar onder anderen geen soja in zit. Ook leven ze stressvrij. De boer laat de dieren zo veel mogelijk met rust, waardoor ze lekker hun eigen gang kunnen gaan.

Eerlijk naar de natuur 
We zijn eerlijk naar de natuur door duurzame beslissingen te maken. Om een aantal voorbeelden te noemen, wordt het weiland niet bewerkt en krijgen de dieren geen antibiotica. Ook komt het stro in de stal als restproduct bij rietdekkers vandaan.

Eerlijk naar elkaar
We vinden het belangrijk dat de boer transparant is over de dieren, maar EerlijkVlees vindt het minstens even belangrijk dat er ook transparantie naar de boer is. Om dit te realiseren wordt er nauw contact gehouden met de boer en worden er eerlijke afspraken gemaakt binnen de samenwerking.

Belangrijke termen voor ons zijn:
eerlijk, duurzaam, samenwerking